Idén másodszor kaptunk felkérést, hogy mintegy 15 percben előadjuk legújabb táncainkat a nagy hagyománnyal bíró Perbáli Anna napi Búcsún. Nagy esemény ez a környék települései életében, kicsik és nagyok előszeretettel látogatják a 3 napos rendezvényt. Mivel jómagam Perbálon kezdtem a Szeniortánc oktatói tevékenységemet, amit azóta is folytatok a helyszínen, és nagyon hálás vagyok a helyiek kitartó támogatásáért, különösen fontosnak tartjuk, hogy ezen a rendezvényen színvonalas előadást nyújtsunk. 

Mivel frissen érkeztünk meg Gyuláról, 5 napos tánctáborunkból, nagyon jó alkalom volt ez az esemény, hogy újra együtt legyenek budapesti és vidéki Táncostársaink. Amennyire jó érzés volt Gyulán a nézők sorai közt tudni társainkat, annyira jól esett meglátni őket a perbáli Plébániakertben, amint a nagy hőség ellenére kiutaztak megnézni bennünket. 

Az egyen pólókat viselték, és az utolsó táncot együtt jártuk el velük!!! Szívet melengető érzés volt ez számomra!!! Igazi közösséggé vált a csapat!!! Utána volt idő egy kicsit leülni, és egy pohár jó hideg sör és pogácsa mellett feleleveníteni a nyári élményeket. Ismét nagyon jól éreztük magunkat együtt, és a szereplés élménye nem lenne ugyanaz, ha nem jöttek volna el ennyien megnézni és támogatni minket, hiszen szűnni nem akaró vastapssal kísérték táncainkat. A fellépő csoport hihetetlenül egyszerre és kecsesen mozgott, látszott, hogy a csapat már összeszokott, rutinos, és valódi élvezettel adták elő táncainkat. A nagy hőség ellenére is fáradhatatlanul ropták a ritmusos táncokat, szinte repültek a színpadon! Köszönöm Nektek, hogy ennyire remekül helyt álltatok, és igazi közösséggé kovácsoldtunk!!! Ismét nagyon nagy élmény volt Veletek lenni!!!

0
Kíváncsi vagyok a véleményedre, szólj hozzá!x