Egészségügyi tájékoztató

Az Elfogadom gombra kattintással tovább léphet a tánc csomagokhoz.

A szeniortánc kifejezetten az idős korosztály számára összeállított mozgásforma, melyben nincsenek akrobatikus elemek, hirtelen forgások, pörgések. Ennek ellenére táncolás közben előfordulhatnak balesetek. Mindenki egyénileg dönti el, hogy éppen milyen fizikai kondícióban van, mire képes és mire nem. Ha bárki úgy érzi, hogy le kell ülnie, mert elfáradt vagy elszédült, azt nyugodtan megteheti.

Kérem, hogy mindenki figyeljen saját magára, a teste jelzéseire, és felelősséggel vegyen részt a szeniortánc foglalkozásokon. Kijelentem, hogy a foglalkozásokon való részvételemnek fizikai és mentális állapotom
nem akadálya. A foglalkozásokon való részvételemnek orvosi ellenjavallata nincs. A
fentieket tudomásul vettem és a táncfoglalkozásokon saját felelősségemre veszek részt.

Kriszta javasolja, hogy beszéld meg az orvosoddal, mielőtt elkezded ezt a mozgásformát. Ez a videó, (ezek a videók) kizárólag oktatási és szórakoztatási céllal készültek. A videóban semmilyen információ nem tekinthető orvosi vagy egészségügyi tanácsnak, sem személyre szabott ajánlásnak.

  • Elfogadod, hogy Tóth Krisztina Apollóniát semmilyen felelősség nem terheli bármilyen sérülés esetén.
  • Elfogadod, hogy ezt a videót saját felelősségre használod.
    Kérlek, hogy hallgass a tested jelzéseire és mozogj okosan!
  • Ha valami nem esik jól, fáj, vagy rosszul érzed magad, hagyd abba!

Ha kétségeid vannak, kérd ki orvosod tanácsát és az alapján alakítsd magadnak a videókat, az egyéni igényeidnek megfelelően.

Köszönöm!