Mozgás öröm agytorna

Tánc Csomagok

A te csomagod:

Csomagod ekkor jár le:

Kedves Táncosok! Ezen az oldalon tudtok belépni az egyes táncos foglalkozásokra. A belépéshez regisztráció és előfizetés szükséges.

Hasznos Videók

Ezen az oldalon időről időre hasznos videók és egyéb anyagok jelennek meg.

Alap Csomag

Heti 1 táncóra minden hétfőn. Előre felvett tananyag, amely szenior örömtáncokat tartalmaz és azok magyarázatát. A tánclépések részletes bemutatása, könnyen követhető oktatási részekkel. Tánc és oktatás egyben.

Hétfőnként 10.00-tól
Előadó Tóth Krisztina Apollónia

Dinamikus Csomag

Heti 2 táncóra minden hétfőn és szerdán. Előre felvett tananyag, amely szenior örömtáncokat tartalmaz és azok magyarázatát. A tánclépések részletes bemutatása, könnyen követhető oktatási részekkel. Tánc és oktatás egyben.

Hétfő, Szerda 10.00-tól
Előadó Tóth Krisztina Apollónia

Intenzív

Heti 3 táncóra. Hétfőn, szerdán és pénteken előre felvett tananyag, amely szenior örömtáncokat tartalmaz és azok magyarázatát. Pénteken a heti táncok ismétlése, gyakorlása és egy új tánc tanulása.

Hétfő, Szerda, Péntek
Előadó Tóth Krisztina Apollónia

Sem előzetes tánctudásra, sem partnerre nincs szükség, bármikor lehet csatlakozni!

Elérhetőség

+36 70 775 8625 
krisztina.apolloni.toth@gmail.com

Élménytánc

Szenior
Örömtánc

szenior örömtánc egyedülálló módon segíti a demencia megelőzését, és semmilyen más tevékenységről nem mondható el, hogy 76%-ban segít megelőzni az Alzheimer-kórt.

A tánc pozitívan hat testre és lélekre egyaránt. A táncolás öröme kortalan, oldja a feszültséget, életenergiát ad, kiegyensúlyozottá, boldoggá tesz.

Galéria

Élménytánc órák
Élménytánc órák