Baloghné Gulyás Zsuzsanna

Szenior örömtánc – oktató

+36 30 482 3166

Órák:

Hétfő, 11:00 – MOM Sport

Szerda, 09:30 – MOM Sport

Novák Anna - szenior örömtánc oktató

2017 -ben találkoztam először a szenior örömtánccal. Elmentem egy órára, azonnal magával ragadott, és azóta is az életem része. 

Friss nyugdíjasként, 41 évnyi multinacionális cégnél eltöltött idő után, úgy éreztem, itt minden együtt van amit szeretek, a mozgás, a zene, a tánc, ezért elvégeztem a szenior örömtánc- oktatói képzést.

A zene felüdít, átjárja lelkünket. A szenior örömtánc az egészség megőrzésének, a szabadidő kellemes eltöltésének legegyszerűbb, legnagyszerűbb és legvidámabb módja. Vidám zenék, könnyen elsajátítható koreográfiák, garantált jókedv! A koreográfiák lépéseinek megtanulása remek memóriatréning. Jelszavunk: Mozgás + öröm + agytorna. A táncórák résztvevői rövid idő alatt, egy összetartó közösség részévé válnak.

Legfontosabb feladatomnak tartom, hogy jól érezze magát mindenki a foglalkozáson. Szeretettel és örömmel tartom az órákat, a hangulat remek, jókat nevetünk, közben sokat teszünk az egészségünkért. Jó érzés látni, ahogy hétről hétre fejlődnek a táncosok, hiszen a táncolás javítja a koordinációs készséget, a koncentrációt és a ritmusérzéket.

A minden korosztálynak ajánlott tánctípus agyserkentő hatása mellett segít megőrizni a test frissességét, erősíti az immunrendszert, így betegségmegelőző hatása is van.

A Hegyvidéki Szociális Központ Nappali Klubjában, tartok foglalkozásokat, csak XII. kerületi lakosoknak.

A MOM SPORT-ban heti 2 alkalommal tartok órát, ahová Budapest egész területéről és környékéről is jönnek vidám, zenét és mozgást kedvelő nyugdíjasok. Bárkinek, bármikor lehet csatlakozni. Sem előzetes tánctudásra, sem partnerre nincs szükség. Mindenkit szeretettel várunk!