ÚTmutató a tánccsomagokhoz

❣️ Nem vagyunk egyformák, sőt, mindenkinek egyedi tempója, fizikuma és mozgásigénye van, ezért megpróbáltam a tánccsomagokat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a magának való tempót, stílust, stb. Sajnos nagyon nehéz úgy tanítani, hogy nem látom az eredményt, ezért nagyon örülök minden visszajelzésnek.💕
❣️A hétfői órákon (Alap csomag) igyekszem lassabb tempójú táncokat és egyszerűbb koreográfiákat venni, de itt is ki-ki találhat magának kihívást, és vannak hosszabb lélegzetű koreográfiák is. Akinek nagyobb kihívásra van szüksége, számára szeretettel ajánlom a Dinamikus csomagot, amely a Hétfői és a Szerdai órákat tartalmazza. 
❣️A szerdai órákon nehezebb és gyorsabb tempójú táncok érkeznek, a pénteki órán a heti táncokat ismételjük kevés magyarázattal és sok tánccal, és új tánc is jön. Aki a Haladó csomagot választja, erre számíthat, a hétfői órák nélkül, csak a Szerdai és a Pénteki órákat látja. Az Intenzív csomagban mind a 3 nap táncórái megjelennek. 
❣️A keddi élő órán vegyesen jönnek a táncok, de igyekszem lassan, türelmesen tanítani, mert az a tapasztalat, hogy az élő órákat a nagy többség csak az adott napon táncolja el, míg az online, előre felvett táncórákat többször is elő szoktátok venni nagy örömömre. 🥰 A Prémium csomagban minden táncóra elérhető, a keddi élő óra is. 
❣️Fő, hogy sikerélményünk legyen, jól érezzük magunkat és a tánc rendszeressé, a napi vagy heti ritmusunk részévé váljon. 

❣️ Számításba kell venni, hogy otthon nehezebb táncolni, mint csoportban, és adott esetben le is vagyunk lassulva, kevesebbet mozdulunk ki otthonról, stb. Tehát, ne aggódjunk, ha elsőre nem sikerülnek a táncok, ne terheljük túl magunkat, csak annyit táncoljunk és olyan táncokat válasszunk, ami jólesik, és soha semmit nem szabad erőltetni! Ez nem verseny, itt mindenki a saját ritmusa és kedve szerint tud haladni, nincsenek elvárások, határidők. 🌷

❣️ Legyen ez a tevékenység egy örömforrás, egy kellemes sporttevekénység az otthonunkban, alakítsuk ki az ehhez szükséges környezetet, legyen ez a mi jól megérdemelt “énidőnk”, zárjuk ki a külvilágot, és önfeledten adjuk át magunkat a zenének és a táncnak. Meg fogjuk látni, hogy nem csak a testünk, de a lelkünk is fel fog frissülni, és napról napra jobban mennek a lépések.
❣️Tánc közben bármikor le lehet ülni pihenni, inni, és megállítani a videót, majd onnan folytatni, ahonnan szeretnénk. Ha a forgások alatt szédülünk, hagyjuk ki, és helyette járjuk egy helyben azokat a lépéseket!
❣️Kényelmes, zárt cipőt használjunk, amely nem csúszik és tartja a bokát! 👟🥿🩰
❣️Adott esetben érdemes orvossal konzultálni, mielőtt elkezdetek táncolni. 💞⚕️
Bármikor írjatok nekem, ha úgy érzitek, megosztanátok a tapasztalataitokat,  köszönöm szépen! 💌
Sok örömet kívánok Nektek a táncokhoz szeretettel, 
Kriszta 
7
0
Kíváncsi vagyok a véleményedre, szólj hozzá!x