Előfizetéses csomagok

Általános információk

Az alábbi előfizetéses csomagok lehetővé teszik, hogy a havonta történő vásárlás helyett, 6 hónapra előfizess az általad kiválasztott csomagra. Minden megrendelés esetén, ajándékba adunk további 1 hónapot, azaz meghosszabítjuk az előfizetésedet.

További információkért kattints ide!

Az előfizetés alkalmával 1 havi díj vonódik le a bankkártyáról.

Az előfizetés hossza 6 hónap, azaz 6 hónapon át, minden hónapban automatikusan történik a bérlet árának kifizetése – minden alkalommal további 1 hónapra – a bankkártyáról.

Az előfizetés bármikor lemondható a Fiókom menüben, az Előfizetéseim opció alatt, ahol kényelmesen lehet követni és kezelni az aktuális előfizetéseket.

A levonás minden hónapban azon a napon történik, amelyik napon az előfizetés történt.

Aki április hónap folyamán előfizet és a későbbiekben nem mondja le az előfizetését, ajándékként további 1 hónap ingyenes hozzáférést kap a választott csomagjához. Akik már április hónap folyamán megvásárolták valamelyik bérletcsomagot, velük külön egyeztetünk és ők is részesülnek a kedvezményben!

Ez a lehetőség csak bankkártyás vásárlásokra vonatkozik. Aki közvetlen banki átutalással tudja megvásárolni csomagját, beállíthat rendszeres havi átutalást, és ha ezt jelzi felénk, számára is jár a havi 1 hónap ingyenes hozzáférés 6 hónap után.

Az előfizetést teljesítheti bármelyik családtag vagy ismerős is. Ebben az esetben is lehetőség van bármikor lemondani az előfizetést a weboldalon, a Fiókom menüben, azon belül az Előfizetéseim opcióra kattintva.